September 7, 2012

Veneilemässä

Torstai ilta meni mukavasti grilliruokaa syöden ja pienen veneilyn jälkeen upeita ilotulituksia katsellen :) Ulkona oli jo aika kylmä joten grillattiin ystävän luona Ruoholahdessa ja lähdettiin siitä Rajasaaren päin katsomaan ilotulituksia. Ei oltu muuten ainoat jotka oli veneellä liikenteessä ;) Tässä tais olla tämän  kesän viimeiset veneilyt, sen verran kylmä oli loppua kohden kyllä..
2 comments:

  1. Löysin tämän blogin juuri ja luin sen läpi siltä istumalta! Pidän blogistasi kovin, sulla on ihana tyyli :) Kirjoitit ensimmäisessä postauksessa, että aloitit tämän uuden blogin. Pystyykö sun vanhaa blogia lukemaan jostain? :) Sulla näyttää olevan myös ihanan näköinen asunto, olisi kiva, jos tekisit joskus kotipostauksen :)) Mihin pääsykokeisiin luit keväällä? :) Ja jäi vielä mietityttämään mihin työhön pitää/piti herätä 3.30? apua! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti, mukava kuulla :) Vanha blogini on jo suljettu joten sitä ei enään voi lukea.. Olin aikaisemmin lentokentällä töissä ja sielä nuo työajat vähän on mitä on hehe :) Oikiksen pääsykokeisiin luin ja täytyy miettiä tuota kotipostausta :)

      Delete

Speak your mind!