September 2, 2013

Min Sommar

Kävin läpi kuvia jota olen kesän aikana napsinut ja päätin listata muutaman kesän kohokohdan.. sillä nythän se on loppu. Kesä siis.

Juhannuns
vietimme juhannusta isolla porukalla Inkoon saaristossa. Söin ensimmäistä kertaa elämässäni rosvopaistia (nam!), juhannustanssit oli saaressa jonka nimeä en muista, kylvettiin paljussa keskellä yötä ja aurinko paistoi koko juhannuksen :) Niin ja tein mielestäni aika hienon seppeleen.


Rock The Beach
mun eka festarikokemus. Ei ole koskaan ollut kiinnostusta lähteä festareille mutta nyt oli hyvä porukka kasassa ja pääsi kotiin yöksi. Oli rankat kolme päivää mutta niin hauskaa! Hukkasin mun ihanat Ray Banin lasit rannalle ja se ottaa päähän vieläkin..!Hangon Regatta,
 joku sanoi että ollaan jo liian vanhoja tähän mutta phah. Ens vuonna uudestaan! Purjeveneitä, raitapaitoja, paljon tuttuja, Classic Pizzat, HSF. That's about it.


The Tall Ships Races
mun rakkaus purjeveneisiin pääsi valloilleen. Kävin kolme päivää putkeen ihastelemassa veneitä ja nauttimassa sataman rennosta fiiliksestä. Tämä tapahtuma voisi rantautua Helsinkiin joka kesä.


Espanjan reissu
2 viikkoa aurinkoa, lämpöä, viinitiloja, upeita lenkkimaisemia ja hyvää ruokaa. Niin ja tais olla bikinit päällä joka päivä.


FLOW
Rock The Beachistä innostuneena flowhun. Kävin vain yhden päivän ja ens kesänä tiedän olla kolme päivää ;)Mun kesään on mahtunut kaikenlaista hauskaa. Ja ihana kesä onkin jo pelkästään ilmojen suhteen ollut. Tajusin juuri etten ole koko kesänä laittanut hametta päälleni vaikka niitä kyllä kasa kaapista löytyy, no se jää ensi kesään :)

No comments:

Post a Comment

Speak your mind!