October 29, 2013

Earn Your Shower

Joku teistä lukijoistani kyseli jo jonkin aikaa sitten urheilustani, ensimmäiseksi ajattelin että tästähän on helppo kirjoittaa mutta eipä oikein olekkaan :D en oikein tiedä mistä aloittaisin tai mitä kertoa.

Hmm olen urheillut ja harrastanut liikuntaa jo ihan pienestä asti vanhempieni seurassa. Nuorempana asuimme Itävallassa ja siellä laskettelimme talvisin ja kesällä vaelsimme samoissa paikoissa, suosikkipaikkani Alpeilla on hyvin tutuksi tullut Kitzbühel-Kirchberg :)

Morro de’Almallutxin huipulla

Telinevoimistelu on ollut ykköslajini about 10 vuotta. Jos kroppa kestäisi ja treenimäärät olisivat pienempiä voisin treenata Kisiksellä vieläkin ;) Olen äärettömän kiitollinen vanhemmilleni jotka veivät treenisalille pienenä. Telinevoimistelu on antanut minulle hyvän kehonhallinan, notkeuden sekä hurjan määrän voimaa! Ihan ykköslaji. Tosin olen myös saanut lajilta selkämurtuman sekä rikkinäisiä hampaita, lukuisia rasitusvammoja ja ties mitä :D Lukioiässä lopetin jumppaamisen.

Lenkillä Valdemossan kauniissa maisemissa

Tällä hetkellä treenimuotoni on kuntosali ja rakastan sitä! Käyn salilla 4-6 kertaa viikossa ja yritän tehdä monipuolisesti kaikkea, paitsi että ryhmäliikunta tunneilla en käy. Minulla on onneksi ystäviä alalla ja heiltä saan ohjeita ja vinekkejä treenaamiseen ja treeniseuraa tottakai ;) Mitään sen suurempia tavoitteita ei tällä hetkellä ole muuta kuin pysyä kunnossa ja kasvattaa vähän lihasta. Ja se voittajafiilis hyvän treenin jälkeen 

Koko Headin huipulla

Juuri nyt poden maailman pahinta laskettelu-kuumetta :D Hanget kutsuu, ready to hit the slopes ja mitä vielä? Haluan laskemaan! Valitettavasti parhaat laskukelit ovat vasta keväällä..

Sierra Nevadaan päin, noi pilvet aiheutti muuten aika kivan laskettelukokemuksen!

Ruka, valmiina laskemaan!

No comments:

Post a Comment

Speak your mind!