October 31, 2013

Uusi koti

Vähän hiljaista täällä blogin puolella.. mutta mulla onkin siihen erittäin hyvä syy! Olen nimittäin muuttamassa :) Pois rakkaasta Punavuoresta.. kamat aika lailla jo uudessa kodissa mutta hommaa riittää. Sanoinko että inhoan muuttamista? Kaikki pakkaaminen, roudaaminen, purkaminen ja blaah.. Mun uusi koti on onneksi ihanan valkoinen ja nyt mulla on takka love love love.
6 comments:

 1. ihanaa, onnea hurjasti uuden asunnon johdosta! saako udella, mihin päin helsinkiä muutit? ilmeisesti edelleen keskustassa kuitenkin pysyt? ostitko ihan omaksi? onnea joka tapauksessa, näyttää ihanalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) Joo uusi koti (vuokra) sijaitsee Ullanlinnassa joten en muuttanut kovin kauas vanhasta paikasta :)

   Delete
 2. Hate to burst Your bubble mutta tuo sinällään ihana valkoisuus ei kauaa säily ainakaan jos aiot suuremmin käytellä avotakkaa! ;D Mahtavahan tuo muuten on tunnelmanluojana ja noin mut ihmettelen vähän asunnon remontoineen ajatuskulkuja värivalinnassa. Oliskohan ne poltelleet vaan kynttilöitä takassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kovasti oli kyllä takkaa käytetty joten en tiedä, aijan myötä nähdään joutuuko maalata uusiksi ;)

   Delete
 3. Huh! Tuollainen asunto niin kelpaisi elementtitalossa asumisen jälkeen. Aivan ihanat lattia, ikkunasyvennykset, takka ja HUONEKORKEUS!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, juuri noi asiat oli listalla kämppää etsiessä :) Huonekorkeus ja valkoiset lattiat tuovat niin paljon enemmän tilantuntua!

   Delete

Speak your mind!