November 15, 2013

Loput Slushista

Supercellin jatkot Kaapelilla oli aika huimat :) Monta hallia täynnä ihmisiä, hyvää mieltä ja hyvää musaa! Paikan päältä löytyi saunaa ja poreallasta ja varmaan paljon muutakin jota en edes noteerannut. Very nice!

Photo by Musta & Valkoinen

Juhlimme aivan loppuun asti joten aamulla oli aika jännä nousta ylös seuraavaan slush päivään, onneksi ohjelmaa ei ollut ennen kl 11 ;) Toisen päivän puhujat oli vähän erityyppisiä kun eilen ja oli muuten taas smartteja tyyppejä paikka täynnä!

Dagens / Jakku H&M / Paita French Connection / Kengät Billi Bi / Housut Cubus / Laukku Longchamp

 Sain muuten taistella bussikuskin kanssa mun smoothiesta jota en saanut ottaa bussiin sisälle, loppui niin että salakuljetin sen laukussani :D
Slushia varten oli tehty tosi kätevä appi jonka avulla pysyi hyvin ajan tasalla, ja ties missä olla ;)

2 comments:

 1. Hei!

  olisinpa itsekkin päässyt Slushiin, harmitti kyllä kovasti jäädä pois:/ voisitko harkita jonkin muun fontin käyttöä kun tämän uuden? heiman huono lukea.

  Kiitos ihanasta blogista, olet inspiroiva!

  -Riikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, ihana kuulla! ja kiitos :) Joo Slush oli kyllä käymisen arvoinen tapahtuma, ensi vuonna sitten uudestaan. Toki voin vaihtaa fonttia jos nykyistä on huono lukea :) voikohan se näyttää erilaiselta eri koneella sillä mun näytöllä fontti on kyllä aika selkeä?

   Delete

Speak your mind!