November 29, 2013

Saint of the day

Kannatti lähteä itikseen eilen nimittäin löysin BikBokista colleget (?) joita etsin! Itis on muutenkin muuttunut aika paljon siitä mitä se joskus oli, ihan jees paikka nykyään vaikka välillä vähän wild onkin :D Niin ja itiksen uusi Stocka! Stockan rakastajana olen tietenkin käynyt sen jo testaamassa ja toimii ;)


Pipo Gant / Takki Zara / College BikBokMä niin rakastan mun uusia hoodseja! Erityisesti Korkeavuorenkatua ja kaikkia ihania pieniä putiikkeja ja kahviloita :) Pitää tehdä niistä ihan oma postaus joskus...

8 comments:

 1. Golleget on niin ihania.Ihanan rento asu kuva :)

  http://kaika85.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Täällä uudehko lukijasi. Tykkään blogistasi paljon. Voisin katsella loputtomiin kuvia Helsingin kaduista. Eli pliis lisää tuommosia kuvia, jooko? ;) Hyvää alkavaa viikonloppua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Ja tervetuloa :) Samoin, voisin katsella ja kuvata melkein jokaista katua ja taloa! Ehdottomasti liisää niitä kuvia, nyt vaan tuntuu siltä että aina kun on ulkona niin on pilkko pimeää eikä kuvista tule mitään... :)

   Delete
 3. Yksi samoilla huudeilla asuva ilmoittautuu! Mä rakastan myös Korkeavuorenkadun juuri tuota kuvan pätkää, paras Helsingin katu! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Joo toi on paras pätkä ;)

   Delete
 4. Näistä kuvista tulee kyllä ihan kamala koti-ikävä. Me asuttiin tuossa Amigo-talossa pitkään ennen kun tultiin tänne Lontooseen ja tutun kadun ja tuttujen maisemien katseleminen on kyllä pikkasen haikeaa :) Kyllä Helsinki (ja erityisesti Ullis) on vaan niin kaunis ja kiva paikka asua! :)


  Maria / Petite Living

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, joo varmasti tulee :) Ullanlinna on kyllä ihana, mutta niin on varmasti myös Lontoo ;)

   Delete

Speak your mind!