December 10, 2013

Dagens 10.12

Olin jo aamulla varma että nyt saadaan vähän lunta maahan mutta toisin tais käydä. Tosi harmi jos jouluna ei ole lunta.. Vaikkei ole lunta vielä niin tuuli on ainakin jäätävän kylmä. Tänään on iso villahuivi ja pipo on pitänyt lämpimänä :)
Saappaat Billi Bi / Takki Zara / Pipo H&M / Tumput Hugo Boss / Laukku Longchamp

4 comments:

 1. Hetkonen. Toi takki näyttää tutulle. Onko se mahdollisesti tämän syksyn/talven mallistoa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heii, ei ole :) sanoisin että ehkä jo kolme talvea ollut käytössä.. en edes tarkalleen muista. Alkaa olemaan jo vähän kulahtanut ja pieni hartioista mutta kun en löydä mistään uutta yhtä hyvää mallia :)

   Delete
 2. Oho, no jopas. Näytti kyllä erehdyttävästi samalle, kuin takki jonka juuri itse ostin Zarasta. Nuo napit olkapäissä ja tossa sivulla, väri ja erityisesti tuo malli. Tosin tämä takki, josta itse puhun, ei kyllä olisi Suomen talvelle se oikea, vaikka se talvimallistoon kuuluukin. Eikä taida mennä talvitakkina täällä meilläkään, mutta kun se oli n i i n ihana, että olihan se pakko ostaa :) ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, joo aika samanlaisia malleja olen nähnyt :) villakangastakki on kyllä liian kevyt talvitakkina minullekkin, mutta onneksi ei ole mitään hirveitä pakkasia vielä ollut :)

   Delete

Speak your mind!