January 9, 2015

Haiku Stairs

No niin,  nyt olen takasin loskaisessa Helsingissä. Reissussa on aina ihana ihana olla mutta kotiin on vähintään yhtä ihana tulla, ehkä vielä vähän kivempi ilman tätä loskaa.
Anyways, mun bloggaaminen jäi semi vähälle eikä se itseäni haittaa ollenkaan, siihen ei yksinkertaisesti ollut aikaa ja hyvä niin :) 

Teimme ja koimme kaikenlaista, vähemmän vaarallista ja vähän enemmän vaarallista ja yksi parhaimmista lomamuistoista on Haiku Stairs tai Stairway to heaven Oahulla. Haiku Stairs on jyrkkä porras "tie" (monessa kohtaa pystysuorat tikapuut..) Koolau vuoristossa. Erittäin kielletty patikointireitti jonka takia me lähdimme sinne aikaisin aamulla, hiivimme bambumetsien läpi ja kiipeilimme piikkiaitojen yli kunnes vihdoin löysimme portaiden alun. Matka ylös oli todella pelottava ja muistan miettineeni että en ikinä tule pääsemään sieltä alas :D Hyvin se meni ja ylhäällä aivan upeat maisemat!

Do one thing every day that scares you

Portaat lähti pystysuoraan ylöspäin tässä kuvassa vasemassa reunassa näkyvän moottoritien alta5 comments:

 1. Okei WAU!! Ihan mieletön kokemus varmasti, jos itse eksyn Oahulle joskus niin tämä on pakko käydä tekemässä myös! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oli kyllä ja suosittelen ehdottomasti käymään! :)

   Delete
 2. Vouu, kenties siistit maisemat! Siis eiks tonne ole sit lupa mennä patikoimaan? Eihän nyt tollassta seikkailua vois jättää käymättä:-D Mites noi portaat.. päättyykö ne sit jonnekki vuoren huipulle? Pitiks tosiaan tulla samaa reittiä takasin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on kielletty paikka mutta niin kun sanoit en voinut jättää käymättä ;) Portaat loppuu vuoren huipulle, ensimmäinen ja toinen kuva on aika lailla huipulla otettuja, ja ei muuta kun samaa reittiä takaisin!

   Delete
  2. Okei, on tossa ollu kyllä kiipeeminen:-D Mut ei hullumpi seikkailuloma!

   Delete

Speak your mind!