April 14, 2015

Long time no see

Hups, taas on kiireet vieneet voiton. Eikä mulla ole edes nettiä vielä kotona hehe. Pääsiäinen tuli ja meni, niin kun opiskelut, työt ja kaikki muukin. Musta tuntuu että olen kirjoittanut keväästä ja sen tulosta jo kuukausia sitten, nyt olen jo vaipunut epätoivoon. Voisko jo oikeasti olla kevät? 
Eilen paistoi vähän aurinkokin joten lähdin sen perään ulos Nosturia päin, on se hieno, aurinko siis.13 comments:

 1. Kiva kun postaat pitkästä aikaa :) Tekisitkö postauksen asunnostasi ja sitten kauneustuotteista joita käytät? Vaikka videomuodossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, kiva kuulla :) hyviä postausideoita! Videomuoto tuntuu itselle kyllä vähän vieraalta mutta harkitsen ;)

   Delete
 2. Upeita kuvia! Onko nää otettu goprolla vai millä kameralla? :) Tosi kiva blogi sulla. Vähän vaan jää ehkä "kylmä" vaikutelma, olen seurannut pitkään, mutta tuntuu ettei ihan pääse sisälle tähän, kun et jaa itsestäsi paljoakaan lukijoille. Ja se tietty on ihan fine jos niin haluaa :) En tiä tiedätkö mitä tarkotan? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi :) Kiitti, on otettu goprolla! Tykkään todella paljon kuvata sillä ja se kulkee mukanakin niin helposti. Ymmärrän mitä tarkoitat sillä ettei pääse sisälle :D en ole oikein itse edes päättänyt että haluanko asian olevan niin vai jollain muulla tavalla. Enkä sitten oikein tiedäkkään mitä lukijat haluavat, jos haluavat, että jaan..

   Delete
  2. Pitää lisätä vielä että kun mun äidinkieli on ruotsi niin huomaan itsekkin että suomea kirjoittaessa teksti jää vähän kylmäksi ja kovaksi.. pitää treenaa ;)

   Delete
  3. Ei ehkä niinkään se kieli itsessään, vaan voisit kertoa jotain enemmän itsestäsi, niin tulisit "tutummaksi" lukijoille. Ei tietenkään mitään mitä et halua jakaa, mutta pieniä juttuja, esim edellisessä urheilupostauksessa oisit voinut mainita sun taustasta urheilun parissa, oletan että jotain on tullut harrasteltua, jos kerran vetäjänä olit ;D

   Ja tohon alempaan kommenttiin... mä niin ymmärrän ton ajanpuutteen! Monta kertaa oon pohtinutkin että millä ihmeen järjellä jokkut bloggaajat löytää aikaa panostaa bloggaamiseen kunnolla, jos kumminkin samalla elää normaalia elämää töineen, harrastuksineen ja ehkä jopa sosiaalinen elämäkin siihen päälle :D

   Delete
  4. Voisin ehdottomasti kertoa! :) monesti tulee vain sellanen olo että "eihän tää nyt ketään kiinnosta" ja jätän tekstin siksi lyhyeksi, hehe. Ajanpuute on joo surin "ongelma" :D

   Delete
 3. Ja vielä voisin lisätä, että vähän enemmän panostamalla voisit vaikka saada bloggaamisesta toisen työn! :D Olet super kaunis, upea tyyli, urheilullinen, fiksu, osaat ottaa mahtavia kuvia ja ne on hyvälaatuisia sekä lisäksi vielä löytyy taito kirjoittaa sujuvaa ja kiinnostavaa tekstiä! (Nämä kaikki siis ihan vaan blogin lukijan näkökulmasta) Mitä vielä puuttuu, kuka EI haluais seurata sun blogia :)

  Kuulostan varmaan ihan sekopäältä tässä kommentissa, mutta teki nyt mieli vaan vähän kehua :D Kun joskus tuntuu, ettei ihmiset tajua omaa potentiaaliaan joissakin asioissa. Eri asia, jos sua ei niin paljoa kiinnosta bloggaaminen eikä siihen löydy semmosta inspiraatioo... mutta jos nautit siitä niin go for it! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka taas! Kiitos ihanasta kommentista :)<3 Bloggaaminen kiinnostaa ja haluaisin ehdottomasti panostaa tähän hommaan enemmän.. jotta se olis mahdollista niin musta tuntuu että tarvitsen aika monta lisätuntia päivään :D Opiskelen täyspäiväisesti, käyn töissä ja treenaan monta iltaa viikosta. Bloggaaminen vaatii aivan älyttömästi aikaa! Ja sen lisäksi tarvitsen hovikuvaajan kuvia varten ;) mutta yritän parhaani :)

   Delete
 4. Jospa mäkin omalta osaltani otan kantaa tähän "kehittää/muuttaa-blogia-aiheeseen". Itse tykkään sun blogista just tällasena. Tämä ns. vanhanaikaisuus saa sun blogista just hyvän. Joskus alkaa nuo "ammattimaiset" blogit tulla korvista ulos. Mä kaipaan nostalgiaa! :) Mun mielestäni on myös erinomaista, että kerrot itsestäsi vain vähän. Saapahan lukija itse vähän käyttää mielikuvitustaan. Ihan kuin kirjaa lukiessa. Eihän niissäkään kaikkea kerrota. Salaperäisyys on just kivaa! Ja vielä jos miettii tota sun ammatinvalintaa, niin olen ehdoton yksityisyyden kannattaja. Mutta päätös on ehdottomasti vain ja ainoastaan sinun :) Ihanaa kevättä sulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tiedän just mitä tarkoitat "vanhanaikaisuudella" :D Tykkään myös itse lukea sellaisia blogeja ammattiblogien sijaan :) Olen kuullut monesti oikeassa elämässäkin että olen salaperäinen jne. eli ehkä se just on sitä aitoa itseä myös täällä blogissa :) Ihana kevättä myös sulle! :)

   Delete
 5. Mielettömiä kuvia! Joudun ehkä "pöllimään" tän idean kuvauslokaatioista! :D

  ReplyDelete

Speak your mind!